Waar wij vanuit de cattery altijd Royal Canin mee kregen wat gewoon goed werkt en geen problemen vormt. Waren wij erg benieuwd naar andere graan-vrije brokken die ook een goeie optie hadden voor nat voer. Wellness Core was voor ons het antwoord daarop.

Linq had namelijk de handige eigenschap dat hij bij vers vlees een hapje nam, en het daarna liet staan. Dus vers vlees was ook geen optie.
Gelukkig kwamen we Wellness Core tegen en zijn we hier mee gaan testen.

Naast dat zowel kitten als kater of poes het hier perfect op doen eet hij (zeker van het nat voer) niet enkel een of 2 hapjes maar is hij er helemaal gek op!

Een tevreden Linq, onze kater

Dan hebben we Quin nog. Ze was gewend om Royal Canin Kitten brokken te eten. Niets mis mee, maar het is wel handig als je al je coons hetzelfde kan geven. We hebben 2 weken haar eten gemengd en afgewisseld met de natte brokken/vlees van Wellness Core om haar langzaam te laten wennen.

 

Blije maar gekke Quin, onze poes

Wij kiezen er dus ook bewust voor om kittens tijdens hun uitzet naar hun “forever home” Wellness Core mee te geven, gezien dit kleine harde brokken zijn. Die ook voor kittens perfect zijn met de juiste voedingsstoffen.

ONTDEK WELK VERSCHIL CORE MAAKT: NATUURLIJKE, GRAANVRIJE VOEDING RIJK AAN PROTEÏNEN!

• Vers vlees of verse vis is het hoofdingrediënt in alle droge recepten, voor een super smaak waar zelfs de meest kieskeurige eters dol op zijn blijkt wel als we naar Linq kijken!
• Terug naar de natuur! Ze hebben alle granen en goedkope vulstoffen vervangen door meer dierlijke proteïnen van hoge kwaliteit, zoals verse kalkoen of zalm, groenten & superfruit. Het resultaat is een blije coon die niet snel verstopt zal raken van de brokken.
• Volledige en evenwichtige maaltijden, inclusief natvoer bieden een complete maaltijd waar je niet meer hoeft bij te voeren.
• Wetenschappelijk bewezen ondersteuning van het welzijn van katten en honden, zoals een glanzendere vacht of een betere spijsvertering.
• Natuurlijk hypoallergeen: GEEN granen, tarwe, tarwegluten, maïs, soja, melkproducten, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of bewaarmiddelen kortom ook gevoelige katten kunnen hier tegen (let wel; eigen risico! kijk dit goed na en test het goed voordat je over gaat).

Heb je vragen over Wellness Core, of onze keuze hiervoor?
Stel ze gerust via onze Instagram, Facebook of onze contact pagina!